Om ArtDeli

Om ArtDeli

ArtDeli er et online galleri som spænder bredt i både stil og materialevalg. Vores vision er at kunst skal være for alle - og til alle. Her findes både seriøst arbejdende kunstnere med mange års erfaring og helt nyudsprungne hobbykunstnere, som først lige har kastet sig ud i kunstens verden.


Køb af kunst på ArtDeli

ArtDeli fungerer udelukkende som et online udstillingsvindue for kunst og design, hvorfor det ikke er muligt at købe kunst direkte gennem hjemmesiden.


Ønsker du at købe et kunstværk af en kunstner på ArtDeli, finder du kontaktinformation under kunstnerens side. Da ArtDeli skal ses som et udstillingsvindue, deltager vi kun i formidlingen mellem kunstner og køber, og ikke i selve købsprocessen.


Udstilling af kunst på ArtDeli

Det er nemt og gratis at udstille din kunst på ArtDeli!


For at udstille din kunst skal du først oprettes som bruger, dette gøres under Opret profil. Herefter vil du få din egen side med billede og tekst. Derudover tilbyder ArtDeli markedsføring af din kunst via nyhedsbreve, Facebook, søgemaskineoptimering, m.m.


ArtDeli har plads til de fleste kunstformer - vi lever af glæden ved at opleve andres kunst. Vi forbeholder os imidlertid retten til at vurdere om kunstværker skal udstilles. Indeholder kunstværkerne således stødende, racistiske eller pornografiske elementer, kan dette føre til at kunstværkerne fjernes fra galleriet.

 


Nyhedsbrev

Tilmeld dig til vores nyhedsbrev